CSV koppeling

CSV koppeling

CSV download

Doet u op dit moment bijv. alleen hardware en vind u software ingewikkeld en veel te veel werk om alle producten aan te maken maar beseft u wel dat een computer zonder software weinig kan en zodoende u klant niet altijd compleet tevreden uw zaak zal uitlopen en sowieso bij een tweede leverancier langs moet om het bij u aangeschafte product compleet werkend te krijgen? Dan kunt u vanaf nu bij ons terecht voor een permanente koppeling:

CTI biedt u de mogelijkheid om een automatische koppeling te realiseren tussen uw webshop en onze FTP-server. De CSV-download op onze FTP-server biedt een dagelijks bijgewerkte en dus altijd actuele productfeed van CTI BV aan met actuele prijzen en een up to date voorraadstatus welke een optimale conversie garandeert. Een koppeling met onze FTP-server scheelt arbeid, tijd en minimaliseert de kans op fouten. Om de automatische koppeling tot stand te brengen is wel enige programmeerkennis vereist.

Vraag inloggegevens aan om toegang te krijgen tot onze FTP-server. U ontvangt van ons per e-mail je gebruikersnaam en wachtwoord welke toegang geven tot onze FTP-server. Hier vind u ook een CSV-document welke kan worden geïmplementeerd in uw eigen webshop. Dit scheelt het aanmaken van producten terwijl u direct een compleet assortiment software heeft, aangezien software veelal digitaal geleverd wordt zult u in praktijk nooit een complete order vanwege de software vertraagd uit hoeven leveren, uw klanten hebben uiteindelijk dan maar 1 aanspreekpunt nodig, namelijk u.

Voor meer informatie neem contact op met CTI BV via info@ctitrading.com

Posted on 21-05-2022 by CTI BV Algemeen nieuws, Licentie nieuws, Verkoop nieuws, Veel gestelde vragen 1560

Salesdesk

Werkdagen 09:00 tot 17:30
Telefoon: +31(0)35-5885775
E-mail: info@ctitrading.com

Top