Kaspersky Total Security 2020 1 user 1jr. MD RETAIL

70636

Conditie: new

10 voor

€ 16.00

20 voor

€ 15.00

Login voor prijs

 
Meer info
Productinformatie "Kaspersky Total Security 2020 volledige versie"

Wanneer uw familie online is, zorgen we ervoor dat ze niet alleen verbonden zijn, maar ook beschermd.

Bescherm de privacy, persoonlijke gegevens en financiën van je gezin met de bekroonde Kaspersky beveiliging - op pc en Mac, Android-apparaten, iPhone en iPad.

  • Beschermt de privacy en persoonlijke gegevens van uw gezin
  • Meer bescherming voor online bankieren en winkelen
  • Kaspersky Safe Kids om uw kinderen te beschermen

Kaspersky Total Security 2020 biedt eersteklas PC-bescherming tegen alle internetbedreigingen, zelfs de meest geavanceerde.
Door middel van unieke technologieën, zoals veilige betalingstechnologie en veilig toetsenbord, wordt de veiligheid van klanten voor online bankieren en winkelen, surfen en bij het gebruik van sociale netwerken en andere diensten gewaarborgd.

Optimale bescherming voor de digitale wereld van uw gezin

Kaspersky Total Security biedt optimale bescherming voor de digitale wereld van uw gezin op pc's, Macs en mobiele apparaten. Naast het beschermen van de privacy, het geld, de communicatie en de identiteit van uw gezin, zorgen wij ook voor de beveiliging van foto's, muziek en bestanden. Er is ook een gebruikersvriendelijke wachtwoordmanager inbegrepen. Andere krachtige functies helpen u om uw kinderen te beschermen - online en daarbuiten.

Kaspersky Total Security is onze beste bescherming, zodat u uw gezin de beste bescherming kunt bieden tegen online gevaren - op Windows, Mac en Android. Wij helpen u uw privacy, geld, communicatie, foto's, bestanden, wachtwoorden en meer te beschermen zodat uw familie veilig kan surfen, streamen, winkelen en sociale netwerken. U krijgt ook andere krachtige functies om uw kinderen te beschermen.

 
Download

Kaspersky.pdf

Installatie instructies Kaspersky

Download (235.9k)

5 andere producten in dezelfde categorie:

Top