Kaspersky 2019 producten zijn uit.

Kaspersky 2019 producten zijn uit.

Kaspersky vernieuwt consumentenproducten en voegt cloudvariant toe:

Kaspersky Lab heeft vrijdag Kaspersky Security Cloud geïntroduceerd.

Ook zijn de nieuwe 2019-versies van bestaande consumentenpakketten uitgekomen. Kaspersky Security Cloud is een clouddienst voor de consument waarmee beveiliging op elk willekeurig moment opgeschaald kan worden als dat nodig is. Deze zogeheten Security-as-a-Service dienst is niet gekoppeld aan de apparatuur maar aan de eigenaar van het mobieltje, tablet of andere apparatuur. De cloudbescherming is een abonnementsmodel dat beheerd wordt onder één account.

Het is beschikbaar in twee varianten: personal (69,95 euro per jaar, max. 5 apparaten) en family (139,95 euro/jr, max. 20 apparaten). De clouddienst gedraagt zich als een adviseur die vertelt wat te doen om een veilige verbinding te houden of hoe te voorkomen dat persoonlijke gegevens in gevaar zijn.

Met Kaspersky Security Cloud zijn consumenten in alle omstandigheden verbonden, terwijl privacy optimaal beschermd blijft. “Kaspersky Security Cloud voorziet in juiste bescherming op het juiste moment”, zegt Harco Enting, General Manager van Kaspersky Lab Benelux. “Wat ons betreft zijn adaptieve beveiligingsoplossingen de toekomst. Oplossingen die zich aanpassen aan het individu, hun omgeving en het gedrag. Kaspersky Security Cloud is onze eerste stap naar deze toekomst.”

Ook heeft Kaspersky vrijdag de 2019-versies van Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security en Kaspersky Total Security uitgebracht. De producten zijn sterk verbeterd en hebben een nieuw eigentijds jasje gekregen.

(bron www.kaspersky.com)

Posted on 16-09-2018 by CTI BV Algemeen nieuws, Licentie nieuws, Verkoop nieuws 1861

Salesdesk

Werkdagen 09:00 tot 17:30
Telefoon: +31(0)35-5885775
E-mail: info@ctitrading.com

Top