Volume licenties per 1 okt duurder!

Volume licenties per 1 okt duurder!

Microsoft wijzigt per 1 oktober 2018 de prijzen voor Open License, Open Value en Open Value Subscriptions.

Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. Voor sommige licenties is de prijsstijging wel 20%! Dit heeft niet alleen impact op een nieuwe aanschaf, maar in sommige gevallen ook op uw huidige Volume Licenties. Lees hieronder of en hoe u nu nog kunt profiteren van de oude prijs.

Prijsstijging van Microsoft Volume Licenties Hieronder staan de belangrijkste verandering op een rij: Alle volume discounts vervallen MKB-prijzen stijgen licht Overheidsprijzen stijgen flink Prijsprotectie op Open Value en Open Value Subscription licenties Van reeds bestaande licenties binnen Open Value en Open Value Subscription stijgen de prijzen zolang het contract loopt niet. Als er nieuwe licenties worden aanschaft binnen het contract, stijgen de prijzen per 1 oktober wel. Heeft u nieuwe licenties nodig?

Wacht dan niet te lang en neem deze voor 1 oktober af binnen uw huidige contract. Prijsstijgingen voor het MKB Heeft u een Open License Level-C contract? Dan wordt de prijsstijging bij nieuw aan te schaffen licenties binnen hetzelfde contract gemiddeld 2%. Heeft u nieuwe licenties nodig? Wacht dan niet te lang en neem deze voor 1 oktober af binnen uw huidige contract. Prijsstijgingen voor de overheid

De prijzen van overheidscontracten binnen Open License, Open Value en Open Value Subscription worden gelijk aan die van zakelijke klanten. Dit is een prijsstijging van gemiddeld 20% en is ook geldig voor alle online diensten die in het contract worden aangeboden, zoals Office 365.

Prijsstijgingen voor Microsoft Office Als Microsoft Office 2019 op 1 oktober uitkomt, stijgt de Volume License prijs van Office direct met ongeveer 10%. Dit is voor het eerst in 10 jaar tijd dat Office in prijs stijgt. Heeft u Office licenties nodig? Wacht dan niet te lang en neem deze voor 1 oktober af om de prijsstijging voor te zijn. Prijsstijgingen voor serverlicenties De prijzen van serverlicenties stijgen met maar liefst 10% of meer. Dit geldt onder andere voor Enterprise CAL, Core CAL, Productivity Servers, Windows Server 2019 Standard en RDS per User Cal. De prijs van RDS Device CAL wordt meer dan 30% duurder! Ook hier geldt: wees er snel bij om de prijsstijging voor te zijn.

Posted on 16-09-2018 by CTI BV Algemeen nieuws, Licentie nieuws, Verkoop nieuws 1017

Salesdesk

Werkdagen 09:00 tot 17:30
Telefoon: +31(0)35-5885775
E-mail: info@ctitrading.com

Top