Windows 10 (and 11 too) PRO 32/64 bits MAR OEM

We are the last with still 1 thousand of these in stock, fysical... and ofcourse athentiek.

40791

Condition: new

5 for

€ 28.00

10 for

€ 27.00

Login Voor Prijs

 
More info

Om gebruikt te kunnen maken van de beter geprijste 'refurb' licenties dient u aan de volgende restricties te kunnen voldoen:

Het systeem waar de software voor bedoeld is mag niet jonger dan 90 dagen zijn. (In dat geval dient u namelijk voor de reguliere OEM licenties te kiezen waarbij u tot 90 dagen na aanschaf deze nog mag installeren).  

Ook dient de software gebruikt te worden voor het opknappen van systemen. Ook wel refurbished (=opgeknapte) systemen genoemd. 

 

Voorst is het zo dat de geleverde software indentiek is aan de reguliere OEM software, u kunt deze dus niet, althans niet makkelijk aanwenden voor het doen van upgrades, wel voor schone installaties. Voor upgrades kunt u terecht in bijv. het OLP programma van Microsoft wat daar breed in voorziet. Ook kunt u voor dit doel denken aan FPP (Full Packaged Products).  U dient als reseller het opgeknapte systeem te installeren en te voorzien van de bijgeleverde COA (Certificate of Authenticity) alvorens u de PC aan uw eindklant teruglevert.

 

Overigens de geleverde pakketten zijn NIEUW en NOOIT gebruikt... (deze vraag kregen wij vaak in verband de term refurbished, het zijn de systemen die refurbished worden met NIEUWE software wat speciaal voor dit doel in het leven is geroepen.... heeft u nog vragen dan kunt u deze ook telefonisch aan onze verkoop vragen.  

 

Customers who bought this product also bought:

Top